ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Πληροφορίες Αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδος
Τα προϊόντα της Rose and Blue αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρία ACS κούριερ. Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με επιβάρυνση εξόδων αποστολής 3.50€. Η χρέωση για την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 1.5€. Πραγματοποιήστε την αγορά σας με χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα χωρίς την επιβάρυνση της αντικαταβολής και εξυπηρετηθείτε ταχύτερα!


Χρόνος αποστολής/ παράδοσης
Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείσθε αν π.χ.. αναγράφεται κάποιο άλλο όνομα στο κουδούνι, ή πρόκειται για κατάστημα, ή παραλαβή από κούριερ κ.α. να το σημειώνετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών μας εξαρτάται από την εταιρία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές στις οποίες ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι μεγαλύτερος καθώς γίνεται με βάσει των δρομολογίων στις συγκεκριμένες περιοχές).

Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα μέσω τηλεφώνου ή email από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.