ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Όροι χρήσης

Το  ηλεκτρονικό κατάστημα Rose and Blue Accessories είναι κατάστημα πώλησης προϊόντων μόδας και τεχνολογίας μέσω του Διαδικτύου με έδρα την οδό Τερψιχόρης 34 με την επωνυμία  Ελένη Σαρηγιαννίδου(ΑΦΜ 153127857, ΔΟΥ Νέα Ιωνία, αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 10205203000) . Σε όλες τις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% .Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος Rose and Blue από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης εγγυάται ότι είναι άνω των 18 ετών και ότι έχει δικαιοπρακτική ικανότητα για να μπορεί να καταρτίζει και να συμβάλει σε νομικές συμβάσεις κατά τον ισχύων νόμο.  

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει σκόπιμο αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους επισκέπτες-χρήστες για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H εταιρεία δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, σε ότι αφορά την ταυτότητα της  όσο και τις παρεχόμενες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγές δεν ευθύνεται όμως για τυπογραφικά λάθη αλλά υποχρεούται στην άμεση διόρθωση τους.Υποχρεούται επίσης στη άμεση ενημέρωση του πελάτη εφόσον δεν έχει εκτελεστεί η παραγγελία για τυχόν λάθη  και να παρέχει τη δυνατότητα  ολοκλήρωση της με τους νέους όρους . Η εταιρεία  σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούται να εκτελέσει παραγγελία  που έρχεται σε αντίθεση με την τιμολογιακή πολιτική της ( π.χ. αναγραφή εσφαλμένης τιμής σε κάποιο προϊόν).


Περιορισμός ευθύνης

Η εταιρεία στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία. Ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο πελάτη, με βάση τα τηρούμενα στοιχεία, για την διαθεσιμότητα ή μη των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα   και αναλαμβάνει σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων αυτών, να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο  πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις  τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Σε καμία περίπτωση η εταιρεία  δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. 


Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος Rose and Blue.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η επιχείρηση έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της επιχείρησης ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που παρατίθενται και περιγράφουν το ηλεκτρονικό κατάστημα  ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησης ή τρίτων μερών, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης , προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων.

 Ο χρήστης της ιστοσελίδας roseandblue.gr ρητά συμφωνεί ότι δεν θα χρησιμοποιεί αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημα του  για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο ,ενοχλητικό, συκοφαντικό, , λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα,εμπορικό σήμα, ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή  άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.


Σύνδεσμοι σε αυτόν τον δικτυακό τόπο

Οι σύνδεσμοι (links) που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οδηγούν σε σελίδες του καταστήματος ή σε κάποιες περιπτώσεις οδηγούν το χρήστη να μεταβεί από αυτό (ηλεκτρονικό κατάστημα) σε ιστοσελίδες τρίτων παρόχων, επιχειρήσεων κ.λ.π. Οι συσχετιζόμενες αυτές ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της επιχείρησης και η επιχείρηση δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε τέτοιας ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για τις εκπομπές του διαδικτύου ή για την οιασδήποτε μορφής μετάδοση που λαμβάνεται από οποιαδήποτε συνδεδεμένη ιστοσελίδα. Η επιχείρηση παρέχει αυτούς τους συνδέσμους στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, μόνο για τη διευκόλυνση της χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, η χρήση τους δεν είναι υποχρεωτική για τον επισκέπτη/πελάτη και το γεγονός ότι διαλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν υποδηλώνει ότι η επιχείρηση εγκρίνει ή αποδέχεται το περιεχόμενό τους.


Εφαρμοστέο Δίκαιο

Κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει μεταξύ της επιχείρησης και των χρηστών της ιστοσελίδας, η οποία θα αφορά την εκτέλεση, την εφαρμογή, χρήση, παρουσίαση,  ερμηνεία, χρήση, αντιγραφή της παρούσας ιστοσελίδας, ή γενικά τις σχέσεις των μερών που δημιουργούνται από τη παρούσα ιστοσελίδα, θα επιλύεται από τα αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.


Χρόνος αποστολής/ παράδοσης

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείσθε αν π.χ.. αναγράφεται κάποιο άλλο όνομα στο κουδούνι, ή πρόκειται για κατάστημα, ή παραλαβή από κούριερ κ.α. να το σημειώνετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.


Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών μας εξαρτάται από την εταιρία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές στις οποίες ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι μεγαλύτερος καθώς γίνεται με βάσει των δρομολογίων στις συγκεκριμένες περιοχές).

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε – και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δεν έχει καταστραφεί η συσκευασία του, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω emai εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία της επικοινωνίας.

Το προϊόν της αλλαγής θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το αρχικό προϊόν. Οι αλλαγές προϊόντων γίνονται με τη διαδικασία παράδοσης- παραλαβής με την εταιρεία ACS κούριερ και ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος μεταφοράς (πήγαινε- έλα) συνολικής αξίας 5.00 ευρώ και 7.50 ευρώ σε περίπτωση χρήσης της υπηρεσίας της αντικαταβολής.


ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ/ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Εάν το πρoϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας ή είναι ελαττωματικό κατά την παραλαβή του από τον πελάτη (όχι έπειτα από χρήση), θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω email εντός 14 ημερών από την παραλαβή και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος. H επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με την απόδειξη της αγοράς και τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση με μη κατεστραμμένη συσκευασία.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή ή δε τηρούνται οι απαραίτητοι όροι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη , το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη προς το εισπραχθέν τίμημα.

Επιστροφές χρημάτων δε πραγματοποιούνται χωρίς την απόδειξη αγοράς.


Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ/ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Εάν είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) και η αγορά σας προορίζεται για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής σας δραστηριότητας, τότε δικαιούστε να υπαναχωρήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντάς μας το προϊόν. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της υπαναχώρησης (το αποστέλλετε με κάποιο μεταφορέα της επιλογής σας) και μόνο με την απόδειξη αγοράς. Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή,  θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό  του της αξίας του προϊόντος που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει.

 Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή ή δε τηρούνται οι παραπάνω όροι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη προς το εισπραχθέν τίμημα.

Σε περίπτωση πληρωμών με κάρτας και μη παραλαβής των προϊόντων με υπαιτιότητα του πελάτη επιστρέφεται(κατόπιν αιτήματος) εφόσον πληρούνται οι παραπάνω όροι και προϋποθέσεις η αξία των προϊόντων και όχι τα μεταφορικά (με τα οποία έχει ζημιωθεί ήδη η επιχείρηση).

Όροι και προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος Υπαναχώρησης

Το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να το ασκήσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον αιτιολόγηση από εσάς.

Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, να είναι άθικτη η συσκευασία και να περιλαμβάνονται η απόδειξη αγοράς και όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Σε άλλη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνει δεκτή.

Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Υπαναχώρησης: Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές, υπηρεσίες που έχουν ήδη εκτελεστεί, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί,  καθώς και αναλώσιμα εκτυπωτών, προγράμματα και λογισμικό που έχει αποσφραγιστεί κλπ     


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω mail άμεσα.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ 

Η επιστροφή προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο mail του καταστήματος και εφόσον πληρούνται οι όροι της εταιρείας όσον αφορά την πολιτική αλλαγών και της επιστροφής χρημάτων. Σε περίπτωση που έχει συμφωνηθεί να επιστραφεί με χρέωση παραλήπτη αυτό πραγματοποιείται μόνο με την ACS COURIER.

Πιο συγκεκριμένα:


Να υπάρχει & να επιστραφεί μαζί με το προϊόν η απόδειξη αγοράς.

Το προϊόν να επιστραφεί στην εταιρεία το αργότερο 10 μέρες μετά την παραλαβή του από τον πελάτη

Να μην έχει χρησιμοποιηθεί  και να μην έχει ανοιχτεί  η καταστραφεί καθόλου η συσκευασία του.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

 Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα άρνησης παραλαβής που έχει διακινηθεί με χρέωση παραλήπτη την εταιρείας μας, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση και εφόσον δεν πληρούνται οι όροι της πολιτικής επιστροφών της επιχείρησης.
Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα άρνησης της οποιαδήποτε συναλλαγής η οποία δε πληροί τους παραπάνω όρους.

EΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

 Όλα τα προϊόντα ρεύματος και μπαταρίας παρέχονται με εγγύηση καλής λειτουργίας ενός έτους εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.