ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Πολιτική αλλαγών/ επιστροφής χρημάτων

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε – και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δεν έχει καταστραφεί η συσκευασία του, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω emai εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία της επικοινωνίας.

Το προϊόν της αλλαγής θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το αρχικό προϊόν. Οι αλλαγές προϊόντων γίνονται με τη διαδικασία παράδοσης- παραλαβής με την εταιρεία ACS κούριερ και ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος μεταφοράς (πήγαινε- έλα) συνολικής αξίας 5.00 ευρώ και 7.50 ευρώ σε περίπτωση χρήσης της υπηρεσίας της αντικαταβολής.


ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ/ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Εάν το πρoϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας ή είναι ελαττωματικό κατά την παραλαβή του από τον πελάτη (όχι έπειτα από χρήση), θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω email εντός 14 ημερών από την παραλαβή και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος. H επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με την απόδειξη της αγοράς και τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση με μη κατεστραμμένη συσκευασία.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή ή δε τηρούνται οι απαραίτητοι όροι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη , το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη προς το εισπραχθέν τίμημα.

Επιστροφές χρημάτων δε πραγματοποιύνται χωρίς την απόδειξη αγοράς.


Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ/ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Εάν είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) και η αγορά σας προορίζεται για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής σας δραστηριότητας, τότε δικαιούστε να υπαναχωρήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντάς μας το προϊόν. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της υπαναχώρησης (το αποστέλλετε με κάποιο μεταφορέα της επιλογής σας) και μόνο με την απόδειξη αγοράς. Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή,  θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό  του της αξίας του προϊόντος που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει.

 Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή ή δε τηρούνται οι παραπάνω όροι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη προς το εισπραχθέν τίμημα.

Όροι και προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος Υπαναχώρησης

Το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να το ασκήσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον αιτιολόγηση από εσάς.

Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, να είναι άθικτη η συσκευασία και να περιλαμβάνονται η απόδειξη αγοράς και όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Σε άλλη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνει δεκτή.

Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Υπαναχώρησης: Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές, υπηρεσίες που έχουν ήδη εκτελεστεί, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί,  καθώς και αναλώσιμα εκτυπωτών, προγράμματα και λογισμικό που έχει αποσφραγιστεί κλπ     


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω mail άμεσα.